Meubelstofferen

KLASSIEK STOFFEREN

Onder klassiek meubilair vallen veel verschillende stijlen. Bijvoorbeeld Barok , Jugendstill , of Art-deco. Elke van deze stijlen kan gestoffeerd worden bij v/d Bosch stoffeerderij. Zelfs de oude technieken van het koppelen van conische veren en het capitonneren ( het inzetten van knopen in ruitmotief ) bekend van Chesterfield banken wordt er nog steeds gemaakt op de originele wijze.

DESIGN STOFFEREN

Hieronder vallen meubelen van gerenomeerde fabrieken als Leolux - Gelderland - Artifort - Montis - etc.Deze tijdloze meubels zijn zeer de moeite waard om te herstofferen. Al deze meubelen hebben een hardhouten beuken of metalen romp en de vullingen zijn van hoogwaardige kwaliteiten maar indien nodig kunnen wij deze voor U vervangen en vakkundig herstofferen met mooie moderne meubelstof of leder.

MODERN STOFFEREN

Het gros van de meubelen die de laatste jaren zijn aangeschaft valt hieronder.Ook voor deze groep geldt dat het meeste meubilair nog steeds de moeite waard is om opnieuw gestoffeerd te worden. Er zijn ook meubelen welke opgebouwd zijn uit goedkope materialen als spaanplaat en mindere houtsoorten en slechte schuimkwaliteitten waarvoor wij een negatief stofferingsadvies zullen geven . U krijgt bij v/d Bosch Meubelen een eerlijk advies of het nog de moeite waard is over te gaan tot herstofferen

© 2011 - 2024 www.boschmeubelen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel